Partners

SPORTS PARTNER

Tauron

KEY PARTNERS
Kraków Interbud Proxima service Oknoplast BP TOYOTA Gemini Park Alma TOYOTA KOBOS Grupa Azoty Konspol PHILIPS Fundacja Lotto

PUBLIC PARTNERS
Kielce Tarnów Rzeszów Myślenice Wieliczka Żabno Wrocław Śródmiejski Ośrodek Kultury w Krakowie ZiS MOPS Kraków PCPR Wieliczka MOPS Rzeszów MOPR Kielce MOPS Wrocław MOPS Tarnów PCPR Myślenice KBF Muzeum Narodowe w Krakowie Radio Kraków Radio Kraków MARR ABW Teatr im. L. Solskiego w Tarnowie Teatr Bagatela Powiat Tarnowski Województwo Małopolskie mpec Tarnów Okręgowa Izba Lekarska w Krakowie
PRIVATE PARTNERS
Bonarka City Center Millenium Hall Galeria Korona Biuro Podróży Olimp Kogeneracja S.A. Gemini Holdings SPCG Architekt Anna Buczek Studio DOMO DeSilva Hotel Bania Concept Music Art SAO Investments Lang Team Hotele & Restauracje Likus Hotel Hilton Garden Inn Kraków Hotel Rubinstein Leroy Merlin WB FINANCE Konsalnet Toyota Inter Car Nowak Mirent Eco Car fleet poland PORTFEL INWESTYCYJNY Biedronka i Jerónimo Martins Polska Pfizer Wydawnictwo Znak Control Process Brytania Języki Świata Dagart Galerie Festina Carrefour 4F Hako Skalski AmRest Magnolia Park TCO Gospodarstwo Ogrodnicze Tadeusza Kusiab Bielenda
SOCIAL PARTNERS
Fundacja Dajemy Dzieciom Siłę 1% ASHOKA Bank Żywności MZPN Stowarzyszenie Czyste Tatry San Gwann FCYN Portal Organizacji Pozarządowych Google Inc. The Bridge Foundation Space Camp Turkey Social Innovation Europe Fundacja Internationaler Bund UN Nations TOYOTA Fund For Europe LIVING MINCA Executive Club European Veture Philanthropy Association UN Global Compact National Geographic Traveler Narodowego Centrum Kultury Ojczysty - Dodaj do Ulubionych